257

PROJECTEN GEREALISEERD

56

VISIES OPGELEVERD

86

BESTEMMINGEN GEWIJZIGD

27

JAAR ERVARING

Creatief met leefomgeving, sterk in omgevingsrecht

De maatschappij verandert. Dit heeft zijn weerslag op ruimtebehoefte. De beschikbare ruimte is echter schaars. Dat vraagt om creatieve ideeën en een heldere kijk op wat er kan en mag binnen het omgevingsrecht. Met het vizier op het verbeteren van omgevingskwaliteit, biodiversiteit en leefbaarheid waarin de menselijke behoefte centraal staat, werk ik samen met mijn team aan duurzame oplossingen met een meerwaarde voor de mens, de plek en de planeet.

Met jarenlange ervaring opgedaan in de voorhoede van advieskantoren, bij gemeentes, met spraakmakende ontwikkelaars en dankbare particulieren ben ik u graag van dienst om voor uw vraag een creatieve, goed doordachte en juridisch houdbare oplossing te bedenken.

Van eerste idee naar advies over de haalbaarheid, uw idee verbeeld in een visie en ontwerp en uiteindelijk vertaald naar een passende juridische regeling; In alle stappen zijn wij u graag van dienst.

Gijs Nouwens
Vormgever en adviseur voor een veranderende leefomgeving

Diensten

Juridische regelingen

Wij leggen de basis voor uw vergunning.

Advies

Wij onderzoeken de haalbaarheid van uw project.

Visie en ontwerp

Wij bedenken slimme en eigentijdse ideeën.

EEN GREEP UIT ONZE PROJECTEN

Veelzijdigheid met een eigen signatuur.

We werken voor een brede variatie aan klanten, van particulier tot overheid en van ondernemer tot bouw-professional. Al onze klanten hebben iets gemeen: ze waarderen onze slimme en creatieve oplossingen voor een veranderende leefomgeving. Wilt u ook in dit overzicht worden opgenomen, neem dan contact met ons op.

Enkele van onze klanten

Klantervaringen

Gijs heeft ons heel goed begeleid en geadviseerd bij een splitsing van een kavel. In dit ingewikkelde en tijdrovende proces heeft Gijs ons met kennis van zaken bijgestaan. Wij kunnen Gijs zeker aanbevelen.

Bij een vergunningsaanvraag hebben we de expertise van Buro G-kracht ingezet. Gijs werkte voor ons erg pragmatisch en handelde snel! Prettig in omgang en legt de klant, indien gewenst, de materie in Jip & Janneke-taal uit. Bovendien begrijpt Gijs heel goed wat voor een ondernemer belangrijke aspecten zijn

Gijs heb ik leren kennen als iemand die een frisse kijk weet te combineren met oog en gevoel voor traditie. De manier waarop hij buiten geijkte kaders of platgetreden paden kan denken stelt hem in staat ‘klassieke’ normen en waarden nieuwe inhoud te geven.

Gijs zorgt een goede afstemming en een heldere/gestructureerde aanpak.

Gijs Nouwens is een snelle denker, die in het vakgebied van de stedebouw niet alleen oog heeft voor de inhoud, maar nadrukkelijk ook voor het proces om te komen tot een goed resultaat. Bovendien besteed Gijs veel aandacht aan de relatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, samenwerken staat daarbij centraal.

Gijs is een creatieve stedenbouwkundige die visie en pragmatiek weet te combineren. Hij kan snel schakelen met zijn achterban en is daarmee een slagvaardig verlengstuk van zijn opdrachtgever met veel impact.

Gijs is a worker with principles. Quality is leading. Further more he can give people trust.

CONTACT

Ook benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

We werken voor gemeentes, ontwikkelaars en particulieren. Bent u benieuwd naar mijn ervaring, en aanpak neem dan contact met mij op.

ADRES

Schijfstraat 8
Postbus 323
5060 AH, Oisterwijk