Twee nieuwe woningen met toepassing van 'ruimte-voor-ruimte'

Creatieve interpretatie van het landschap voor eigenzinnig wonen’

Op een prachtig stukje landelijk gebied niet buiten het dorp Haaren (Nbr) zijn twee nieuwe woningen bestemd met toepassing van de regeling ‘ruimte voor ruimte’. Met de ontwikkeling werd niet alleen op de locatie een meerwaarde gecreëerd doordat natuurwaarden worden aangelegd. Ook door de aankoop van twee bouwtitels wordt elders in het landelijk gebied een bijdrage gedaan aan de sanering van intensieve veehouderijen waar wenselijk en voor de natuur noodzakelijk is.

De opdracht is exemplarisch voor vele kwalitatieve bijdragen die we in het landelijk gebied leveren.

OPDRACHTGEVER

Particulier

PROJECTOMVANG

Eerste ideevorming, stedenbouwkundig ontwerp, landschappelijke inpassing en opstellen bestemmingsplan.

INHOUDELIJKE DISCIPLINES

Stedenbouwkundig ontwerp, coördinatie omgevingsaspecten (verkeer, water, natuur en civiele uitwerking), afstemming overheden en opstellen nieuw bestemmingsplan.

  • OPDRACHTGEVER : Particulier
  • PROJECTOMVANG : Eerste ideevorming, stedenbouwkundig ontwerp, landschappelijke inpassing en opstellen bestemmingsplan.
  • INHOUDELIJKE DISCIPLINES : Stedenbouwkundig ontwerp, coördinatie omgevingsaspecten (verkeer, water, natuur en civiele uitwerking), afstemming overheden en opstellen nieuw bestemmingsplan.
CONTACT

Ook benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

We werken voor gemeentes, ontwikkelaars en particulieren. Bent u benieuwd naar mijn ervaring, en aanpak neem dan contact met mij op.

ADRES

Schijfstraat 8
Postbus 323
5060 AH, Oisterwijk