Duurzaam hergebruik van vrijgekomen stallen met het oog op de toekomst

Een herbestemming goed voor 'lichaam en landschap'

Net buiten het dorp Westerhoven in de gemeente Bergeijk hebben vader en zoon het lef getoond om het ouderlijk voormalig agrarisch bedrijf te herbestemmen tot een indoor fietscrossbaan en fietsverhuurbedrijf. De vrijgekomen agrarische bebouwing is deels gesloopt waardoor er mogelijkheden ontstonden voor de gewenste bedrijfsvoering. Het bedrijf is een meerwaarde voor de gemeente doordat het het toeristisch profiel van de regio versterkt. De ontwikkeling is in aanbouw.

De opdracht is exemplarisch voor vele kwalitatieve bijdragen die we in het landelijk gebied leveren.

OPDRACHTGEVER

Particulier

PROJECTOMVANG

Eerste ideevorming, stedenbouwkundig ontwerp, landschappelijke inpassing en opstellen bestemmingsplan.

INHOUDELIJKE DISCIPLINES

Stedenbouwkundig ontwerp, coördinatie omgevingsaspecten (verkeer, water, natuur en civiele uitwerking), afstemming overheden en opstellen nieuw bestemmingsplan.

  • OPDRACHTGEVER : Particulier
  • PROJECTOMVANG : Eerste ideevorming, stedenbouwkundig ontwerp, landschappelijke inpassing en opstellen bestemmingsplan.
  • INHOUDELIJKE DISCIPLINES : Stedenbouwkundig ontwerp, coördinatie omgevingsaspecten (verkeer, water, natuur en civiele uitwerking), afstemming overheden en opstellen nieuw bestemmingsplan.
CONTACT

Ook benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

We werken voor gemeentes, ontwikkelaars en particulieren. Bent u benieuwd naar mijn ervaring, en aanpak neem dan contact met mij op.

ADRES

Schijfstraat 8
Postbus 323
5060 AH, Oisterwijk