Stedenbouwkundig plan voor circa 200 woningen

Een evenwichtige woonomgeving

Een woonomgeving moet overzichtelijk in elkaar zitten. Een prettige, menselijke maat en schaal van gebouwen, voldoende speelruimte voor kinderen en voldoende groen en water zorgt voor een toekomstbestendige wijk waar mensen kunnen bijkomen van de dagelijkse drukte.

Voor een nieuw woongebied in Kesteren (gld) is een bijzonder goed geslaagd en uitgebalanceerd nieuw woningbouwplan samengesteld. Een goede balans tussen openbaar groen, een diversiteit aan woningtypes en verkeersruimte. De nieuwe wijk is herkenbaar aangesloten op de bestaande omgeving.

Door de keuze om openbaar groen te positioneren op straathoeken is met een geringe beschikbare ruimte de groenbeleving geoptimaliseerd. De wijk is herkenbaar voor bewoner en bezoeker.

De opdracht is uitgevoerd voor de gemeente Neder-Betuwe in combinatie met Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling. De nieuwe wijk is op dit moment in aanbouw.

OPDRACHTGEVER

Ontwikkelaar en Overheid

PROJECTOMVANG

Stedenbouwkundige vormgeving en coördinatie van een woongebied voor circa 200 woningen.

INHOUDELIJKE DISCIPLINES

Stedenbouwkundig ontwerp, coördinatie omgevingsaspecten (verkeer, water, natuur en civiele uitwerking).

  • OPDRACHTGEVER : Ontwikkelaar en Overheid
  • PROJECTOMVANG : Stedenbouwkundige vormgeving en coördinatie van een woongebied voor circa 200 woningen.
  • INHOUDELIJKE DISCIPLINES : Stedenbouwkundig ontwerp, coördinatie omgevingsaspecten (verkeer, water, natuur en civiele uitwerking).
CONTACT

Ook benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

We werken voor gemeentes, ontwikkelaars en particulieren. Bent u benieuwd naar mijn ervaring, en aanpak neem dan contact met mij op.

ADRES

Schijfstraat 8
Postbus 323
5060 AH, Oisterwijk