Stedenbouwkundige regie voor de gemeente Neder-Betuwe

Visievorming, advies en samenwerking

Met een ligging van de gemeente Neder-Betuwe tussen de grote rivieren is het besef van de impact van klimaatverandering op de ruimte groot. Om vanuit een hoger perspectief, integraal te kunnen reageren op kansen voor de gemeenschap heeft de gemeente een werkwijze en organisatiestructuur in het leven geroepen om met een hoge ruimtedruk en grote maatschappelijke vraagstukken zorgvuldig regie te voeren op nieuwe gebiedsontwikkelingen.

Voor de gemeente Neder-Betuwe (Gld) ben ik vanaf het eerste uur onderdeel van de gekozen werkwijze en verzorg ik de stedenbouwkundige regie bij nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen. Samen met een groot aantal betrokken medewerkers van de gemeente wordt er met een open blik geadviseerd over nieuwe ontwikkelingen in het fysieke domein. Mijn rol; het voeren van stedenbouwkundige regie voor het grondgebied van de gemeente.

De opdracht loopt sinds medio 2015 voor de gemeente Neder-Betuwe.

OPDRACHTGEVER

Overheid

PROJECTOMVANG

Stedenbouwkundig advies, opstellen gebiedsvisies en stedenbouwkundige schetsen bij nieuwe ruimtelijke besluitvorming. Gemeentelijk stedenbouwkundige.

INHOUDELIJKE DISCIPLINES

Stedenbouwkundig ontwerp, coördinatie omgevingsaspecten (verkeer, water, natuur en civiele uitwerking), afstemming overheden en opstellen nieuw bestemmingsplan.

  • OPDRACHTGEVER : Overheid
  • PROJECTOMVANG : Stedenbouwkundig advies, opstellen gebiedsvisies en stedenbouwkundige schetsen bij nieuwe ruimtelijke besluitvorming. Gemeentelijk stedenbouwkundige.
  • INHOUDELIJKE DISCIPLINES : Stedenbouwkundig ontwerp, co√∂rdinatie omgevingsaspecten (verkeer, water, natuur en civiele uitwerking), afstemming overheden en opstellen nieuw bestemmingsplan.
CONTACT

Ook benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

We werken voor gemeentes, ontwikkelaars en particulieren. Bent u benieuwd naar mijn ervaring, en aanpak neem dan contact met mij op.

ADRES

Schijfstraat 8
Postbus 323
5060 AH, Oisterwijk