Stedenbouwkundige regie voor de gemeente Vught

Visievorming, advies en samenwerking

Vooral in Vught is zichtbaar wat schaarse ruimte betekent voor het zorgvuldig plannen van nieuwe ruimtelijke ontwikkelingen. Vught, het dorp met stadse allures; omsloten door grote infrastructurele verbindingen aan de ene kant en een prachtig landschap met de karakteristieke dorpen Helvoirt en Cromvoirt aan de ene kant vormen het ruimtelijk karakter van deze bijzondere gemeente.

Voor de gemeente Vught verzorg ik de stedenbouwkundige regie bij nieuwe ruimtelijke ontwikkeling en adviseer ik, samen met een groot aantal betrokken en medewerkers van de gemeente het college van Burgemeester en Wethouders. Mijn rol; het voeren van stedenbouwkundige regie voor het grondgebied van de gemeente Vught.

De opdracht loopt sinds begin 2021 voor de gemeente Vught.

OPDRACHTGEVER

Overheid

PROJECTOMVANG

Stedenbouwkundig advies, opstellen gebiedsvisies en stedenbouwkundige schetsen bij nieuwe ruimtelijke besluitvorming. Gemeentelijk stedenbouwkundige.

INHOUDELIJKE DISCIPLINES

Stedenbouwkundig ontwerp, coördinatie omgevingsaspecten (verkeer, water, natuur en civiele uitwerking), afstemming overheden en opstellen nieuw bestemmingsplan.

  • OPDRACHTGEVER : Overheid
  • PROJECTOMVANG : Stedenbouwkundig advies, opstellen gebiedsvisies en stedenbouwkundige schetsen bij nieuwe ruimtelijke besluitvorming. Gemeentelijk stedenbouwkundige.
  • INHOUDELIJKE DISCIPLINES : Stedenbouwkundig ontwerp, co√∂rdinatie omgevingsaspecten (verkeer, water, natuur en civiele uitwerking), afstemming overheden en opstellen nieuw bestemmingsplan.
CONTACT

Ook benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

We werken voor gemeentes, ontwikkelaars en particulieren. Bent u benieuwd naar mijn ervaring, en aanpak neem dan contact met mij op.

ADRES

Schijfstraat 8
Postbus 323
5060 AH, Oisterwijk