Uitbreiding bedrijventerrein en ecologische verbindingszone

Ruimtelijke strategie voor groei en verbetering ecologische waarden

Het bieden van ruimte voor economische groei mag niet meer ten koste gaan van natuurwaarden, biodiversiteit en omgeving. Meerwaardecreatie voor de omgeving biedt kansen voor economische groei.

Voor een sterk groeiend internationaal bedrijf in Oisterwijk (Nbr) werd het noodzakelijk om het bedrijfsperceel te vergroten. Hiervoor is de kans gezien om deze groei mogelijk te maken door het aanleggen van een ecologische verbindingszone en deze als wezenlijk onderdeel te laten uitmaken van de plannen. Van eerste idee tot bestemming is de opdrachtgever enthousiast geweest over de ingestoken weg om de groei op een verantwoorde manier mogelijk te kunnen maken.

De opdracht is uitgevoerd voor Swietelsky Rail Benelux B.V. De uitbreiding van het bedrijf en de aanleg van de ecologische verbindingszone is gerealiseerd.

OPDRACHTGEVER

Zakelijk

PROJECTOMVANG

Eerste ideevorming, stedenbouwkundig ontwerp en opstellen bestemmingsplan.

INHOUDELIJKE DISCIPLINES

Stedenbouwkundig ontwerp, coördinatie omgevingsaspecten (verkeer, water, natuur en civiele uitwerking), afstemming overheden en opstellen nieuw bestemmingsplan.

  • OPDRACHTGEVER : Zakelijk
  • PROJECTOMVANG : Eerste ideevorming, stedenbouwkundig ontwerp en opstellen bestemmingsplan.
  • INHOUDELIJKE DISCIPLINES : Stedenbouwkundig ontwerp, coördinatie omgevingsaspecten (verkeer, water, natuur en civiele uitwerking), afstemming overheden en opstellen nieuw bestemmingsplan.
CONTACT

Ook benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

We werken voor gemeentes, ontwikkelaars en particulieren. Bent u benieuwd naar mijn ervaring, en aanpak neem dan contact met mij op.

ADRES

Schijfstraat 8
Postbus 323
5060 AH, Oisterwijk