Almystraat 14, 5061 PA - Oisterwijk
06 232 74 307 - info@burogkracht.nl

Kernteam BuroGkracht

BuroGkracht, een netwerk van kennis gericht op het behalen van uw doelen

Het geloof van BuroGkracht is dat als je de dingen doet waar je kracht ligt en dat met veel plezier doet, je de beste resultaten behaald. BuroGkracht is daarom gericht op samenwerking. Samenwerking van professionals onderling om voor onze opdrachtgevers het beste resultaat te halen. Voordeel hiervan is dat er een op maat gemaakt projectteam kan worden samengesteld van ervaren zelfstandige professionals. Het netwerk van professionals is groot, maar zoals dat voor elke succesformule geldt, moet er ook een vaste basis zijn; Het Kernteam stel ik graag aan u voor.

 

Loesloes

De verbeeldingskracht en de overtuiging ervan is een belangrijk aspect rondom planvorming. Loes is razend goed in het verbeelden van plannen en nieuwe ideen, strategien en visies die BuroGkracht bedenkt voor de leefomgeving. Dit komt door haar jarenlange ervaring in het bedenken van visuele identiteiten, boeken en illustraties. Loes is een belangrijke creatieve component binnen het vaste team van BuroGkracht en heeft haar eigen creatieve studio; Studio Enkelvoud

 

 

Jelmerjelmerk

Advisering treft haar doel als je duidelijke taal spreekt. De verankering van plannen in heldere regelgeving is vaak het sluitstuk van de diensten van BuroGkracht. Jelmer is sinds zijn jeugd al bezig met logisch-analytische problemen in allerlei soorten en maten. Dit resulteerde in zijn studententijd in een nationale titel bij het (jeugd)bridgen. Als ergens deze passie tot zijn recht komt, dan is het wel in het ruimtelijk bestuursrecht. De veelzijdige complexiteit van actuele wet- en regelgeving biedt Jelmer continu nieuwe juridische uitdagingen die hij met verve tot een goed resultaat brengt. Jelmer behoort met zijn juridische know-how tot het kernteam van BuroGkracht.

 

Johanjohank

Bij de inpassing van nieuwe creatieve ideen in de leefomgeving zijn milieuaspecten vaak essentieel.
Johan is met zijn doortimmerd advies een betrouwbare kracht binnen het kernteam van BuroGkracht. Johan heeft zijn eigen adviesbureau; De Milieuadviseur.

 

 

 

Gijs NouwensGijsvierkant

De spil in het kernteam ben ik zelf. Mijn kracht binnen het team komt voort uit de bundeling van jarenlange ervaring als ontwerper van de
leefomgeving en allround adviseur omgevingsrecht. Daarnaast beschik ik ook over jarenlange ervaring als projectmanager binnen de overheid zelf. Mijn “begeisterung” met de inhoud, onze leefomgeving en het besef dat het gaat om uw doel, zorgen er als een vanzelfsprekendheid voor dat de inhoudelijke kwaliteit van mijn advisering hoog is. Het effectief inzetten van de juiste expertise op het meest geschikte moment dat is de kern van het succes van mijn dienstverlening.

BuroGkracht staat altijd open voor samenwerking. Beschikt u ook over een brok aan ervaring en denkt u een goede bijdrage te kunnen leveren aan het netwerk van BuroGkracht neem gerust contact met mij op.